foo fighters’ın korku/komedi filminden fragman geldi

foo fighters’ın korku/komedi filminden fragman geldi


studio 666


Geçtiğimiz sene 10. stüdyo albümü Medicine at Midnight’ı sevenleriyle buluşturan Foo Fighters’tan enteresan bir film projesinin yolda olduğunun haberini yakın zamanda almıştık. Korkuyla komediyi harmanlayan Studio 666 isimli filmden ilk uzun fragman bugün yayınlandı.

Studio 666’in başrollerini Foo Fighters üyeleri üstleniyor. Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett ve Rami Jaffee’nin kendi karakterlerini canlandırdıkları filmin konusu ise şu şekilde: Foo Fighters üyeleri Medicine at Midnight albümünü kaydetmek için stüdyoya girer. Kaliforniya, Encino’daki malikanede kayıtlara başlayan grup üyeleri, albümün akıbetini ve kendi hayatlarını tehdit eden doğaüstü güçlerle karşılaşırlar.

Foo Fighters üyeleriyle beraber Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega ve Jeff Garlin gibi isimlerin de rol aldığı Studio 666’in yönetmen koltuğunda Slayer’ın müzik videolarındaki katkılarıyla tanınan BJ McDonnell oturuyor. Jeff Buhler ve Rebecca Hughes ikilisi ise filmin Dave Grohl tarafından tasarlanan hikayesini senaryoya döküyor.

Grohl abimizin “Gülmeye, korkmaya ve headbang yapmaya hazır olun.” sözleriyle tanıttığı Studio 666, fragmanından gördüğümüz kadarıyla Scary Movie serisi ile The School of Rock sevişse dokuz ay sonra ortaya çıkması muhtemel çerezlik bir film gibi duruyor. ABD sinema salonlarında 25 Şubat tarihinde vizyona girecek filmin Türkiye salonlarını ziyaret edecek olmasına pek ihtimal vermesek de birkaç aya çeşitli platformlarda izleme şansı buluruz diye düşünüyoruz.