jared leto + anne hathaway’li apple tv+ dizisinden fragmanımız var

jared leto + anne hathaway’li apple tv+ dizisinden fragmanımız var


wecrashed


2021 yılı içinde hazırlıkları başlayan Apple TV+ dizisi WeCrashed, nihayet kendini gösterdi. Yayın tarihi 22 Nisan olarak duyurulan diziden bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Sinema dünyasının eksantrik simalarından Jared Leto’yu 1994 yapımı My So-Called Life’ın ardından ilk defa televizyon dünyasıyla buluşturan WeCrashed, İsrailli iş insanı Adam Neumann’ın yaşanmış hikayesini ekrana getiriyor. Dizide tek çalışanı olan bir firmayken 10 sene içinde 47 milyar dolar değerine ulaşan devasa bir şirkete dönüşen WeWork’ün yükseliş ve kısa sürede gerçekleşen çöküş hikayesiyle beraber bu hikayenin merkezinde yer alan romantik bir ilişki aktarılacak.

Anne Hathaway’in de Leto’ya eşlik edeceği dizinin senaryosunu ve yürütücülüğünü Lee Eisenberg ve Drew Crevello ikilisi üstleniyor. Yönetmen kadrosunda Crazy, Stupid, Love. ve This Is Us gibi yapımlara imza atan Glenn Ficarra ve John Requa’yı da bulunduran WeCrashed’de Leto ve Hathaway ikilisi dışında O-T Fagbenle, Robert Emmet Lunney ve Cricket Brown gibi isimler de yer alıyor.

Konusuyla olduğu kadar Jared Leto’nun garip İngilizce aksanıyla da ilgimizi çeken WeCrashed, 22 Nisan’da Apple TV+’ta.