luca guadagnino’nun audrey hepburn biyografik filminde rooney mara’yı izleyeceğiz

luca guadagnino’nun audrey hepburn biyografik filminde rooney mara’yı izleyeceğiz


yakışır


Bir taraftan Timothée Chalamet’li Bones & All, diğer taraftan Lord of the Flies yeniden çevrimi, öbür taraftan Call My by Your Name devam filmi derken filmografisine merakla beklediğimiz yapımlar eklemeye devam eden Luca Guadagnino, şimdi de Audrey Hepburn’ü konu alan bir film üzerinde çalışmalara başlıyor. Projede Hepburn rolünü üstlenecek isim ise olay yaratacak cinsten: Rooney Mara.

1993 yılında hayatını kaybeden Belçika asıllı ünlü oyuncu Roman Holiday, Breakfast at Tiffany’s ve Charade gibi yapımlarda rol almasıyla döneminin en gözde oyuncularından olmuş ve Oscar, Emmy, BAFTA, Tony, Golden Globe hatta Grammy dahil birçok ödüle layık görülmüştü. Hepburn’ü 2000 yılında The Audrey Hepburn Story filminde Jennifer Love Hewitt canlandırmıştı. Yıllar sonra gelen yeni biyografik filme seçilen Rooney Mara’nın Hepburn rolüne ne kadar yakışacağını düşünmeden edemiyoruz. Şu benzerliğe bakar mısınız?

Call Me by Your Name’in yönetmeni Luca Guadagnino’nun elinden çıkacak isimsiz filmin senaryosunu Vinyl ve The Current War gibi yapımlarda çalışmasının yanı sıra The Staggering Girl ve O Night Divine gibi Guadagnino kısa filmlerinde de emeği bulunan Michael Mittnick kaleme alıyor. Filmin yapımını ise Apple Stüdyoları üstleniyor. Tabii bu filmin ne zaman geleceğini kestirmek zor. Malum, Guadagnino son zamanlarda hayli yoğun. Yine de meraklı bekleyişin içine girdik bile.