ne işler peşindesin the weeknd?

ne işler peşindesin the weeknd?


üçleme?


2022’in ilk haftasına The Weeknd konuşarak girdik. Hala The Weeknd konuşuyoruz çünkü Abel abimiz durmuyor, bir işler peşinde koşmaya devam ediyor.

İki sene önce yayınlanan After Hours’ı takiben gelen yeni The Weeknd albümü Dawn FM’i geçtiğimiz Cuma gününden beri dinliyoruz, dinlemelere doyamıyoruz. Birçok kritik tarafından Tesfaye’nin ustalık eseri olarak gösterilen Dawn FM, şahsen bizim de The Weeknd diskografisinde en beğendiğimiz uzun çalar konumuna ulaştı. “Ustalık eseri” diyoruz fakat Dawn FM aslında daha büyük bir The Weeknd eserinin sadece bir parçasıymış. Abelciğimiz geçtiğimiz gün Twitter hesabında paylaştığı hemen aşağıdaki tweet ile sevenlerine şu soruyu sordu: “Şu an yeni bir üçlemeyi deneyimlediğinizin farkında mısınız?”

Bu paylaşımın ardından hayran teorileri gecikmedi tabii. Birçok hayran Tesfaye’nin bahsettiği bu “üçleme”ye haklı sebeplerle After Hours’ı da dahil etti. Yani onlara göre şu an Dawn FM ile birlikte üçlemenin ikinci kısmındayız. Hayranlardan birine göre The Weeknd’in üçlemede yarattığı karakter After Hours ile öldü ve Dawn FM ile arafa giriş yaptı. Bu teoriye göre üçlemeyi sonlandıracak albümde karakter cennete veya cehenneme gidecek.

Hayranlardan bir diğeri ise üçüncü albümün adını şimdiden belirlemiş bile. Dawn FM’de yer alan şarkılardan ve Jim Carrey’nin dahil olduğu skit’lerden yola çıkarak oluşturulan bu teoriye göre sıradaki albümün adı After Life.

Bu üçlemenin ucu nereye gider, bilemiyoruz. Yakın zamanda çıkar kokusu diyor ve Dawn FM’i bir daha döndürmeniz için aşağı bırakıyoruz.