peaky blinders’ın final sezonundan ilk uzun fragman

peaky blinders’ın final sezonundan ilk uzun fragman


shelby'lere veda etmeye hazır mıyız?


BBC’nin şimdiden kült mertebesine ulaşmış serilerinden Peaky Blinders’ın altıncı ve final sezonuna artık çok yakınız. Dizinin yeni sezonundan ilk uzun fragman yayınlandı.

Peaky Blinders’ın 2019’dan beri beklediğimiz ve nihayet çok yakın zamanda izleme fırsata bulacağımız final sezonu hakkında Steven Knight şu sözleri söyleyerek beklentileri yüksek tutmamız gerektiğini tembihlemiş: “Peaky tastamam geri dönüyor. Covid sebebiyle oluşan zorunlu ertelemenin ardından nihayet geri dönmeye hazırlanan Shelby ailesi bu sefer hiç olmadığı kadar tehlikeli durumların içinde. Final sezonunda büyük oynuyoruz. Bütün sezonlar arasında en iyisinin altıncı sezon olacağına ve hayranların da bu sezona bayılacağına inancımız tam. Dizi altıncı sezonla bitse de hikaye başka bir formatta devam edecek.”

Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Joe Cole, Ned Dennehy ve Benjamin Zephaniah’ın başı çektiği Peaky Blinders’da Sam Neil, Paddy Considine, Adrien Brody, Aidan Gillen, Annabelle Wallis, Charlotte Riley, Sam Claflin, Noah Taylor ve Anya Taylor-Joy gibi oyuncuları izleme şansı bulmuştuk. Stephen Graham ve Tom Hardy’nin de Peaky’nin final sezonunda kadroya katılması, Anya Taylor-Joy’un ise dizideki rolünü tekrar edecek olması altıncı sezonun büyük sürprizleri arasında yer alıyor. Sezonun çekimleri sırasında hayatını kaybeden Helen McCrory’nin canlandırdığı Polly Gray karakterinin akıbetini ise yeni sezonu izleyip öğreneceğiz.

Peaky Blinders’ın altıncı ve final sezonun 2022’nin ilk aylarında BBC ekranlarında olacak. Sezonun ilk uzun fragmanı hemen aşağıda.