radiohead yan sanayi the smile’ın ikinci şarkısı spotify’da!

radiohead yan sanayi the smile’ın ikinci şarkısı spotify’da!


the smoke


Radiohead demirbaşları Thom Yorke ve Jonny Greenwood’un grubun gizli kahramanı Nigel Godrich ve Sons of Kemet davulcusu Tom Skinner ile el ele verip oluşturdukları yeni grupları The Smile’dan ikinci şarkı yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda ilk teklisi You Will Never Work In Television Again ile hızlı bir çıkış yapan The Smile’dan gelen yeni şarkının adı The Smoke. Prodüksiyonunu yine Nigel Godrich’in üstlendiği The Smoke’un arkasında grubun ilk teklisine kıyasla hayli kalabalık bir ekip var. Mini bir orkestradan hallice bu ekibin içinde Greenwood ile Spencer filminin soundtrack’inde çalışma fırsatı bulan İngiliz jazz trompetçisi Byron Wallen, saksafon ustaları Chelsea Carmicheal ve Jason Yarde, tromboncu Nathaniel Cross ve multi-enstrümentalist Robert Stillman gibi isimler yer alıyor. Tom Skinner’ın Sons of Kemet’ten grup arkadaşı Theon Cross da tubasıyla bu ekibe katkıda bulunmuş.

Bir süredir sosyal medya hesaplarından prova görüntüleri paylaşan The Smile’ın ilk albümünün duyurusu da yakın zamanda gelecek gibi görünüyor. The Smile ayrıca 29-30 Ocak tarihlerinde Londra’da üç canlı performans sergileyecek. Bu performansları dilerseniz hemen buradan bilet satın alıp canlı yayınla izleyebileceksiniz.

Grubun ikinci teklisi The Smoke için hemen aşağı alabiliriz.