ridley scott’ın napolyon filmi kitbag’de oyuncu değişikliği

ridley scott’ın napolyon filmi kitbag’de oyuncu değişikliği


vanessa kirby in, jodie comer out


Ridley Scott’ın heyecanla beklediğimiz Napolyon filmi Kitbag’de oyuncu değişikliği var. Jodie Comer’ın mecburi sebeplerle bıraktığı rolü Vanessa Kirby devraldı.

https://geekyapar.com/wp-content/uploads/2021/07/last-duel-trailer.jpg

Napolyon’un kökeninden başlayıp imparatorluğa uzanan hızlı yükselişini, sonu gelmeyen hırsını ve askeri dehasını altı büyük çaplı savaş sahnesiyle beyaz perdeye taşıyacak Kitbag’de Napolyon Bonapart rolü Scott’ın Gladiator’da beraber çalıştığı Joaquin Phoenix’e, imparatorun eşi Joséphine Bonapart rolü ise en yeni Scott filmlerinden The Last Duel’da karşımıza çıkan Jodie Comer’a teslim edilmişti. Comer, çekimleri önümüzdeki hafta başlaması planlanan filmden takvim sıkışıklığı sebebiyle geçtiğimiz gün ayrıldı. Bu haberden saatler sonra ise Joséphine Bonapart’ı The Crown’da harikalar yaratan, Pieces of a Woman ile Oscar adaylığı kazanan Vanessa Kirby’nin canlandıracağı duyuruldu. Filmin çekimleri de oyuncu değişikliği sebebiyle bahar aylarına ertelendi.

Biz Jodie Comer’dan razı olsak da Vanessa Kirby’nin de rolün hakkını vereceğine inancımız tam. Kitbag, 2022 sonlarına doğru ya da 2023’ün ilk aylarında gösterime girecek. Bekleyip göreceğiz.