röyksopp yeni videosuyla ağzımıza bir parmak bal çalıyor

röyksopp yeni videosuyla ağzımıza bir parmak bal çalıyor


bja


2022’ye gizemli işleriyle aşırı esrarengiz bir şekilde giren Röyksopp, senenin ikinci şarkısını ya da şarkımsı şeyini müzik videosu beraberinde yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Röyksopp (@royksopp)’in paylaştığı bir gönderi

The Inevitable End ile albüm formatını bırakan Norveçli ikili 2014’ten beri albüm yayınlamıyor. 1 Ocak’ta gelen kısacık yeni Röyksopp şarkısı (Nothing But) Ashes… ile “İkili tekrar albüm formatına döner mi?” sorusunu kendimize sormadan edemesek de görünen o ki Röyksopp’un o taraklarda hiç bezi yok. Profound Mysteries başlığına sahip gizemli interaktif web sitesine girdiğimizde bizi Röyksopp’un yeni logosu eşliğinde “R’ye basın” yazısı karşılıyor. R’ye basıyoruz, daha önce duymadığımız kısa şarkılar tadımlık olarak çalıyor. Logoya tıkladığımızda ise başka bir sayfaya yönlendiriliyoruz. Bu sayfada biri hariç 11 adet kapalı kutucuk var. Açık kutuya tıkladığımızda geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni tekli (Nothing But) Ashes… ile karşılıyoruz. Yani anlaşılan o ki diğer kutularda zamanla açılacak ve yeni Röyksopp şarkılarını bizimle buluşturacak.

Bugün videosuyla yayınlanan BJA isimli şarkıya gelecek olursak… Çok da konuşacak bir şey yok aslında çünkü şarkı 48 saniye uzunluğunda. Şarkının kendisi kadar kısa videosunun yönetmenliğini ise Kelly Lee Owens, Lindstrøm ve Munch gibi isimlerle beraber çalışmasının yanı sıra son olarak Radiohead’in If You Say the Word videosuna da imza atan Kasper Häggström üstleniyor.

Röyksopp’un gizemini hala çözemediğimiz yeni projesini takipteyiz. Profound Mysteries’in altından çıkacak işleri merakla bekliyor ve bahsi geçen şarkıyı videosuyla aşağı bırakıyoruz.