röyksopp’tan gizemli bir yeni tekli müzik videosuyla yayında

röyksopp’tan gizemli bir yeni tekli müzik videosuyla yayında


(nothing but) ashes…


Norveç elektronik sahnesinin müzik dünyasına armağanı Röyksopp, geçtiğimiz hafta alengirli şeyler peşinde olduklarının habercisi olan yeni bir Instagram hesabı ve web sitesiyle konu başlıklarımızdan olmuştu. “1 Ocak’ı bekleyin.” şeklinde kısa ve net bir açıklama yapan ikili, yeni yıla sürpriz bir tekli ve müzik videosuyla girdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Röyksopp (@royksopp)’in paylaştığı bir gönderi

2014 yılında The Inevitable End isimli son albümlerini yayınlayan ikili müzik yapmaya devam edeceklerini fakat albüm formatını bıraktıklarını duyurmuşlardı. The Inevitable End’den beri birkaç tekli ve daha önce yayınlanmayan şarkılardan oluşan Lost Tapes serisini dinleyicileriyle buluşturan Röyksopp, 1 Ocak’ta yayınlanan (Nothing But) Ashes… isimli iki dakikalık yeni tekliyle uzun çalar formatına geri döner mi, bilemiyoruz. Fakat albüm gelmese bile yakın zamanda ikiliden yeni işler gelecek gibi görünüyor. Röyksopp’un Profound Mysteries isimli interaktif web sitesine girdiğinizde ikilinin yeni logosuyla beraber “R’ye basın” ibaresi yer alıyor. Sitede R’ye bastığınızda ise daha önce yayınlanmamış Röyksopp şarkıları tadımlık olarak çalmaya başlıyor.

Profound Mysteries nedir, Röyksopp ne iş peşindedir tahmin etmek şimdilik güç olsa da beklemedeyiz. Yeni tekli (Nothing But) Ashes…’ı hemen aşağıda huzurlarınıza bıraktık.