scream’den vizyona iki gün kala yeni fragman

scream’den vizyona iki gün kala yeni fragman


wazz upp


Korku sinemasına The Hills Have Eyes ve A Nightmare on Elm Street gibi filmler kazandıran Wes Craven’ın türe son armağanı Scream’in beşinci filmi iki gün sonra vizyona giriyor. Filmden vizyon öncesi bir fragman daha geldi.

Neve Campbell, Courteney Cox ve David Arquette’in eski rollerine geri dönecekleri yeni Scream filmi Woodsboro’da yaşanan vahşi cinayetlerin 25 yıl sonrasında geçiyor. Meşhur Ghostface maskesini sahiplenen yeni bir katil, kasabanın geçmişindeki sırları ortaya çıkarmak için bir grup genci hedef alarak bölgede terör estirecek.

Serinin yeni filmi Wes Craven’ın 2015 yılında hayatını kaybetmesi sebebiyle ilk defa farklı yönetmenlerin imzasını taşıyacak. Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu, James Vanderbilt ile Guy Busick’in senaryosunu kaleme aldığı yeni Scream filminde Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar gibi isimler yer alıyor.

Önümüzdeki Cuma vizyona girecek Scream’in son fragmanı için hemen aşağı alalım.