south park’ın 25. sezonu 2 şubat’ta başlıyor

south park’ın 25. sezonu 2 şubat’ta başlıyor


biz hazırız


1997 yılından beri kendine has mizahıyla yüzümüzü güldüren kült animasyon serisi South Park’ın 25. sezonu için nihayet bir tarih verildi: 2 Şubat.

Serinin sıkı hayranları “Daha 24. sezon yayınlanmadı, ne 25’i?” şeklinde karşılık verecektir muhtemelen. Son sezonuyla 2019’da ekranlara gelen dizi pandemi sebebiyle aksasa da COVID’i merkezine alan, birkaç ay aralıklarla yayınlanan birer saatlik dört özel bölümle kendini tekrar hatırlatmıştı. Meğerse bu dört bölüm aslında dizinin 24. sezonu olarak yayınlanmış. 2 Şubat’ta başlayıp altı bölümden oluşacak yeni sezon ise dizinin 25. sezonu olacakmış.

South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, geçtiğimiz sene MTV Entertainment Studios ile diziyi 30. sezona kadar sürdürecek bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşma ayrıca Paramount+’ta yayınlanacak birer saat uzunluğunda 14 South Park filmini de içeriyor. 14 filmin 4 tanesini 24. sezon ile izledik. Kalan 10 filmin ne zaman geleceği belirsiz olsa da ilerleyen yıllarda da bol bol South Park göreceğimiz kesin.