spider-man spin-off’u morbius bir daha ertelendi

spider-man spin-off’u morbius bir daha ertelendi


1 nisan'ı bekleyin


Tom Hardy’li Venom filmlerinin arından Spider-Man evreninden gelen ikinci yapım olma özelliğini taşıyan Jared Leto’lu Morbius’un vizyon tarihinde yedinci defa ertelemeye gidildi.

İlk olarak 10 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan Morbius, pandemiden dolayı ertelendikçe ertelenmiş ve son vizyon tarihi 28 Ocak 2022 olarak belirlenmişti. Filmin bu seferki ertelenme sebebi ise tahmin edebileceğiniz üzere COVID’in tekrar dünyayı kasıp kavurmasına sebep olan Omicron varyantı. Morbius’un yeni vizyon tarihi şimdilik 1 Nisan olarak belirlense de o zamana kadar dünyada ne gibi gelişmeler olur çözmek zor.

Orijinali Marvel’a büyük katkılarda bulunan Ray Thomas ve Gil Kane ikilisi tarafından yaratılan Morbius, kendi hastalığına çare ararken yaşanan bir felaket sonucu kontrol edemediği güçlere sahip olan Doktor Michael Morbius’a odaklanıyor. Yine Sony’nin imzasını taşıyan film tıpkı Venom’da da olduğu gibi ana karakterin kökenine inilen bir hikayeyi ekrana getiriyor.

Morbius’un başrolünü Oscar ödüllü Jared Leto üstleniyor. Filmde Leto’ya Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson ve Michael Keaton gibi isimler eşlik ediyor. Life, Snabba Cash ve Safe House gibi filmlerin İsveçli yönetmeni Daniel Espinosa’nın kamera arkasına geçtiği filmin senaryosu ise Matt Sazama ve Burk Sharpless ikilisinden geliyor.

Artık kesin gözüyle bakamasak da filmin vizyonu için 1 Nisan tarihini bekliyoruz.