sürpriz konuklarla dolu eddie vedder albümünden yeni şarkı alır mıyız?

sürpriz konuklarla dolu eddie vedder albümünden yeni şarkı alır mıyız?


brother the cloud


Pearl Jam frontman’i Eddie Vedder, özleştiğimiz solo işlerine 11 yıl sonra yeni albümü Earthling ile geri dönmeye hazırlanıyor. Albümden Brother the Cloud isimli bir şarkı daha yayında.

Brother the Cloud’dan bahsetmeden önce albümün konuk listesini konuşalım zira Earthling’e hayli iddialı isimler katkıda bulunuyor. 2021 Grammy Ödül Töreni’nde Yılın Prodüktörü Ödülü’nün sahibi olan Andrew Wyatt’in albüme hem baslarda hem gitarlarda hem de prodüktör olarak katkıda bulunacağını daha önce öğrenmiştik. Bugün gelen haber ise daha da heyecanlandırıcı. Stevie Wonder, Elton John, Ringo Starr, Glen Hansard gibi isimlerle beraber Red Hot Chili Peppers’ın daimi davulcusu Chad Smith ile eski gitaristi Josh Klinghoffer da Earthling’de Eddie Vedder’a destek oluyor. Smith ve Klinghoffer’ın desteğini bugün yayınlanan tekli Brother the Cloud’da duymak mümkün.

Earthling, Seattle Surf/Republic etiketiyle 11 Şubat’ta dinleme servislerinde yerini alacak. Albümün şarkı listesini yeni tekli Brother the Cloud ile beraber aşağı bıraktık.

Earthling:

01 Invincible
02 Power of Right
03 Long Way
04 Brother the Cloud
05 Fallout Today
06 The Dark
07 The Haves
08 Good and Evil
09 Rose of Jericho
10 Try
11 Picture
12 Mrs. Mills
13 On My Way