taika waititi’nin yeni filminde armie hammer’ın rolü will arnett’e verildi

taika waititi’nin yeni filminde armie hammer’ın rolü will arnett’e verildi


arnett in, hammer out


Malum olayları sebebiyle cancel culture’ın son gözdelerinden biri olmayı başaran Armie Hammer’ın projeleri bir bir iptal edilmeye devam ediyor. Taika Waititi’nin merakla beklediğimiz yeni filmi Next Goal Wins’te yer alması beklenen oyuncu yerine BoJack Horseman’ı seslendirmesiyle gönlümüzde yer eden Will Arnett kamera karşısına geçecek.

Mike Brett ve Steve Jamison’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2014 yapımı aynı isimli belgeselden sinemaya uyarlanan Next Goals Wins, 2001 yılında Avustralya’ya 31-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduktan sonra dünya basınında “Gezegenin en kötü futbol takımı” ünvanını hak eden Amerikan Samoası milli takımının hikayesini anlatıyor. Filmde son 10 yılda oynadığı hiçbir resmi maçı kazanamaması, son 17 yılda sadece iki gol atabilmesi gibi istatistikleriyle de dikkat çeken takımın başına geçen Hollandalı teknik direktör Thomas Rongen’in mücadelesini ve takımın 2014 FIFA Dünya Kupası’na hazırlanışını izleyeceğiz.

https://playtusu.com/wp-content/uploads/2019/12/next-goal-wins.jpg

Michael Fassbender’ın Rongen’ı canlandırıp başrolü üstlendiği filmde Elisabeth Moss, Frankie Adams, Rachel House, Rhys Darby, Angus Sampson, Uli Latukefu, Beulah Koale ve Oscar Kightley gibi oyuncular da yer alacak. Will Arnett ise filmde Amerikan Samoası Futbol Federasyonu yöneticilerinden biri olarak karşımıza çıkacak. Tarihin ilk na-binary futbolcusu olan Jaiyah Saelua’nın hikayesine de yer verecek Next Goal Wins’te Saelua’yı canlandırması için na-binary oyuncu Kaimana da yer alacak.

Next Goal Wins’in yapımı tamamlanmış durumda ve bu sene gösterime girmesi bekleniyor. Filmin esin kaynağı aynı isimli belgeselin fragmanını izlemek isterseniz aşağı alalım.