the batman 2 saat 55 dakika uzunluğunda olacak

the batman 2 saat 55 dakika uzunluğunda olacak


en uzun batman


Matt Reeves imzalı Robert Pattinson’lı The Batman filminin vizyona girmesine şunun şurasında iki aydan az bir zaman kaldı. Filmin yeni detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bugün gelen bir detay ise The Batman’e olan heyecanımızı daha da yükseltecek cinsten. Filmin süresi tam 2 saat 55 dakika!

Filmin hem yönetmeni hem de senaristi Matt Reeves’in vizyonuyla Kurt Cobain’den ilham alınan bir Bruce Wayne, noir temasına sahip bir Gotham Şehri ve Batman’in karanlık yüzünü ön plana çıkaracak farklı bir Kara Şövalye deneyimi sunmaya hazırlanan The Batman’in epik bir süper kahraman filmi olacağı zaten her halinden belliydi. 2 saat 55 dakikalık süresiyle epikliğine yaraşır bir uzunluğa sahip olan film için beklentilerimizin daha da arttığını belirtsek ağzımız yalan kokmaz.

Film ayrıca bu süreyle en uzun Batman filmi olma unvanını elde edecek. Bu unvanı şimdilik elinde bulunduran, Christopher Nolan imzalı Batman üçlemesinin son filmi The Dark Knight Rises, kapanış jeneriği de dahil toplamda 2 saat 44 dakikalık bir süreye sahip. Reeves imzalı The Batman’in kapanış jeneriğini dahil etmediğimizde bile filmin toplam süresi 2 saat 47 dakika.

Batman’in dedektif yönüyle ve bol bol kötü karakterle karşılaşacağımız The Batman, Robert Pattinson ile beraber Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Barry Keoghan ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getiriyor. Film, 4 Mart tarihinde vizyona girecek.