the last of us uyarlamasına euphoria’dan oyuncu takviyesi

the last of us uyarlamasına euphoria’dan oyuncu takviyesi


storm reid in


Oyun dünyasının taş gibi yapımlarından The Last of Us’ın HBO kalitesiyle ekranlarda fark yaratacağına yürekten inandığımız dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha eklendi: Storm Reid.

Game of Thrones ile tanışıp çokça sevdiğimiz Bella Ramsey ve Pedro Pascal ikilisinin omuz omuza verip Ellie ve Joel karakterlerine hayat vereceği projeye son olarak Murray Bartlett, Merle Dandridge, Gabriel Luna, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Con O’Neill ve Parks and Recreation’daki Ron Swanson rolüyle sevip saydığımız Nick Offerman da katılmıştı. When They See Us, The Invisible Man ve The Suicide Squad gibi yapımların yanı sıra bir başka HBO harikası Euphoria’da da karşımıza çıkan genç oyuncu Storm Reid de The Last of Us’ta bu isimlere eşlik edecek. Reid, dizide Boston’da hayatta kalan sınırlı sayıdaki insanlardan Riley Abel’ı canlandıracak.

Post apokaliptik bir atmosfere sahip olması ve dizi formatına uyarlanabilir ana ve yan hikayelerinin yanı sıra “sadece oyunu kadar iyi olabilir mi?” diye görmek için bile izlenebilecek dizi bir başka çok sevilen HBO yapımı Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun yaratıcılarından Neil Druckmann tarafından hazırlanacak olmasıyla da ayrı bir merak unsuru olmayı sürdürüyor. Druckmann’ın yazar kadrosunda da yer alacağı dizinin yönetmenliğini Ali Abbasi, Kantemir Balagov, Peter Hoar ve Jasmila Žbanić gibi isimler üstlenecek.

The Last of Us’ın ilk sezonu altı bölümden oluşacak. Dizinin bu sene sonuna doğru HBO’nun yolunu tutması bekleniyor.