the office’ten steve carrell ve john krasinski, “if” için tekrar bir arada

the office’ten steve carrell ve john krasinski, “if” için tekrar bir arada


phoebe waller-bridge ve ryan reynolds da kadroda


The Office’in Jim Halpert’ı olarak hayatımıza giren John Krasinski, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik/senaristlik alanlarındaki marifetlerini de 2018 yapımı üçüncü uzun metrajı A Quiet Place ile sergilemişti. İkinci filmin ardından başarısına başarı katan A Quiet Place evreni farklı yazarların ve yönetmenlerin dahil olduğu devam filmleri ve spin-off projeleriyle genişlemeye devam ediyor. Krasinski ise şu sıralar bambaşka bir projenin peşinde. Projeye dahil edilen isimlerse ağız sulandırma garantili.

Krasinski’nin “rüya kadrosu”nu oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlediği yeni filmi IF’in sinopsisine ve karakterlerine dair şimdilik pek bir bilgimiz yok. Sanatçının yine hem yöneteceği hem yazacağı filmin hayal gücünü tekrar keşfetmek üzere bir maceraya atılan bir çocuğun etrafında şekilleneceği konuşuluyor.

Projenin asıl heyecanlandıran kısmına gelecek olursak… Krasinski’nin oyunculuğunu da sergileyeceği IF’te sanatçının The Office’ten rol arkadaşı Steve Carrell yer alıyor. Michael Scott ve Jim Halpert buluşmasına vesile olacak film için sinema ve televizyon dünyasının 10 parmağında 20 marifet isimlerinden Phoebe Waller-Bridge’in ve Deadpool ile komedi filmlerinin aranan yüzüne dönüşen Ryan Reynolds’ın da adı geçiyor. Bu isimlere ek olarak Fiona Shaw, Louis Gossett Jr., Alan Kim ve Cailey Fleming gibi ikişer eski tüfek ve genç yetenek de IF’in oyuncu kadrosunda bulunuyor.

IF için şimdilik net bir vizyon tarihi belirtilmese de filmin 2023 yılı içerisinde beyaz perdeyle buluşması bekleniyor. Biz de Krasinski’nin rüya kadrosunu görmek için merakla bekliyoruz.