vikings: valhalla’dan aksiyona doyuran yeni fragman

vikings: valhalla’dan aksiyona doyuran yeni fragman


25 şubat’ta netflix’te


Geçtiğimiz sene altıncı sezonuyla ekranlara veda eden Vikings’ten bayrağı alan Netflix spin-off’u Vikings: Valhalla’dan aksiyon dolu bir yeni fragman yayınlandı. Dizi 25 Şubat’ta Netflix’e geliyor.

Die Hard, The Fugitive ve Lock Up gibi klasik aksiyon filmlerinin yazarı Jeb Stuart’ın yaratıcı imzasını taşıyan Vikings: Valhalla, orijinal dizinin 100 sene sonrasında geçen bir hikayeye yer veriyor. Hikayesi 11. yüzyılda geçen dizi Nordik tarihinin önemli figürlerinden Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada ve dönemin Normandiya kralı William’ı izleyicilerle buluşturacak. Yine tarihi olaylardan esinlenen Vikings: Valhalla’da Vikingler ve İngiliz Krallığı arasındaki yükselen tansiyon ekranlara gelecek. Bugün yayınlanan fragmanda da bunu net bir şekilde görebiliyoruz.

Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter’ın başrolleri üstlendiği dizi Caroline Henderson, Jóhannes Hauku Jóhanesson, Pollyanna McInosh, Asbjørn Krogh, David Oakes, Pääru Oja, Louis Davison, Julian Seager ve James Ballanger gibi isimlerle beraber geniş mi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Vikings: Valhalla için 25 Şubat tarihini beklemeye devam ediyor, fragmanı ise hemen aşağı bırakıyoruz.