yeni pearl jam albümüne justin bieber’ın sağ kolu andrew watt dokunuşu

yeni pearl jam albümüne justin bieber’ın sağ kolu andrew watt dokunuşu


eddie vedder bize bir "hi" der mi?


Grunge’ın son neferlerinden Pearl Jam’in jenerasyonlara ilham olmuş solisti Eddie Vedder cephesinden gelen son haber, haftaya ağız sulandırarak başlatan cinsten. Vedder’ın dediğine göre ikonik grup yeni albümlerini prodüktör, gitarist ve besteci Andrew Watt ile kaydedecek.

Vedder ile halihazırda yoldaki solo albümü Earthlings için de çalışan Watt’ın Justin Bieber’la da hatrı sayılır bir geçmişi var. Türkiye’deki hayranlarına bir “hi” bile demeyen pop yıldızının 2021 albümü Justice’te yer alan yedi parçası Watt imzalı. Ozzy Osbourne’un Ordinary Man’i, Miley Cyrus’ın Plastic Hearts’ı gibi türler denizinde her koya yanaşan prodüktör Andrew Watt’ın Elton John, Dua Lipa, Post Malone ve Sam Smith’le de dirsek temasında çalışmışlığı var. Ayrıca 2021 Grammy’lerinden “Klasik Müzik Dışı En İyi Prodüktör” ödülüyle tescilli. Bu yıl boyunca bir yandan 2020 tarihli son albümleri Gigaton’ın önceden planlanan ve pandemi nedeniyle sürekli tarihleri değişen konserlerini gerçekleştirecek olan Pearl Jam, turneler arası boşluklarda da Andrew Watt ile stüdyoda olacak.

Billboard’a verdiği bir röportajında oldu olası büyük bir Pearl Jam fanı olduğunu söyleyen 1990 doğumlu Andrew Watt, kendisinden 5 yaş büyük abisiyle birlikte Pearl Jam ve Red Hot Chilli Peppers dinleyerek büyümüş. Odasının duvarları Pearl Jam posterleriyle bezeli ve grubun sayısız konserine gitmiş olan prodüktör, hayal edebileceğinin çok ötesinde bu iş birliği için çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Andrew Watt’ın bu heyecanının hangi takıma transfer olursa olsun “çocukluğumdan beri Cimbomluyum” tonunda olmadığına eminiz ve Pearl Jam’le imza atacakları işleri heyecanla bekliyoruz.