a quiet place’in üçüncü filmi 2025’te vizyona girecek

a quiet place’in üçüncü filmi 2025’te vizyona girecek


spin-off filmi seneye


The Office’in Jim Halpert’ı olarak hayatımıza giren John Krasinski’nin yazarlık ve yönetmenlik kulvarlarında hünerlerini konuşturduğu A Quiet Place’in üçüncü filmi 2025 yılında vizyona girecek.

2018 yılında yayınlanan ilk filmin ardından olumlu yorumlardan yorum beğenen A Quiet Place’in devam filmleri için çalışmalar çok gecikmeden başlamıştı. Geçtiğimiz sene yine Krasinski’nin yazıp yönettiği ve Cillian Murphy’i de kadrosuna dahil eden ikinci filmin ardından bir devam filmiyle beraber spin-off filminin de yolda olduğu duyurulmuştu. A Quiet Place Part III için vizyon tarihi başta 2023 olarak duyurulsa da geçtiğimiz gün gelen haberlere göre filmi bir süre daha beklememiz gerekecek.

Şu sıralar Steve Carrell, Phoebe Waller-Bridge ve Ryan Reynolds gibi isimlerin dahil olduğu IF isimli yeni projesiyle meşgul olan Krasinski, serinin üçüncü filminin yönetmenliğini ve senaristliğini başka bir isme devrediyor. Devam filminin kimin elinden çıkacağı şimdilik belirsiz olsa da isimsiz spin-off filminin yazar ve yönetmeni belli. İlk uzun metrajı Pig ile geçtiğimiz sene Nicholas Cage’i nihayet kaliteli bir filmde izlememize vesile olan Michael Sarnoski, 22 Eylül 2023’te vizyona girecek spin-off filminin yönetmenliğini ve yazarlığını üstleniyor.

A Quiet Place Part III ve spin-off filminin konularına dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.