adrien brody, chris evans ve ana de armas, ghosted için el ele

adrien brody, chris evans ve ana de armas, ghosted için el ele


apple tv+'ta


Rocketman yönetmeni Dexter Fletcher’ın Apple TV+ için hazırladığı yeni filmi Ghosted’ın kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Romantik, aksiyon ve macera türlerini iç içe geçirecek filmin başrollerini Marvel Sinematik Evreni’nin Captain America’sı Chris Evans ile son olarak No Time to Die’da izlediğimiz Ana de Armas’ın paylaşacağı duyrulmuştu. Kadrosuyla büyük oynamaya devam eden projeye Adrien Brody de katıldı. Wes Anderson’ın The French Dispatch’inde karşımıza çıkan Brody, son yıllarda Peaky Blinders , Chapelwaite ve Succession gibi yapımlarla televizyonda boy göstermeye başlamıştı. HBO’nun yeni büyük işlerinden Adam McKay imzalı Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty ile bir kez daha full hd izleyeceğimiz Brody’nin Ghosted’a ilaç gibi geleceğine şimdiden eminiz.

Konusu şimdilik bilinmiyor olsa da ismiyle bir takım çıkarımlar yapabildiğimiz Ghosted’ın senaryosunu Deadpool ve Zombieland yazarlarından Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme alıyor. Yapımına yakın zamanda başlanacak filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.