david bowie’li the man who fell to earth’ün dizi uyarlamasından fragman

david bowie’li the man who fell to earth’ün dizi uyarlamasından fragman


24 nisan’da showtime’da


David Bowie’yi başrolünde izlediğimiz Nicholas Roeg imzalı ikonik bilim kurgu filmi The Man Who Fell to Earth’ün dizi uyarlamasından bir fragman yayınlandı.

Walter Tevis’in aynı isimli romanından uyarlanan 1976 yapımı bilim kurgu klasiklerinden The Man Who Fell to Earth, kıtlık içindeki gezegenine kaynak sağlamak için Dünya’ya gelen fakat amacından sapıp insanlar gibi dünyevi zevklerin peşine düşen Thomas Jerome Newton isimli bir uzaylının hikayesini anlatıyor. Filmde Newton rolünde David Bowie’yi izlemiştik. Aynı hikayenin devamı niteliğinde olacak dizi uyarlamasında yeni bir uzaylı karakter yine Dünya gezegenini ziyaret edecek. Faraday isimli bu uzaylı kendi geçmişiyle yüzleşip insanlığın kaderini belirleyecek kararlar alacak.

Fringe, Sleepy Hallow ve Hawaii Five-0 gibi serilerin yaratıcıları olmalarının yanı sıra yeni nesil Star Trek dizilerinin de senaryolarına imza atan Alex Kurtzman ve Jenny Lumet ikilisinin yazarlığını üstlendiği The Man Who Fell to Earth dizi uyarlamasının başrolünde 12 Years a Slave filminden tanıdığımız Chiwetel Ejiofor’ı izleyeceğiz. Bill Nighy’nin yıllar önce David Bowie tarafından canlandırılan Newton rolüyle karşımıza çıkacağı dizide Naomie Harris, Jimmi Simpson, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew ve Clarke Peters gibi isimler de yer alıyor.

The Man Who Fell to Earth, 24 Nisan’da Showtime’da yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanını aşağı bıraktık.