deniz gamze ergüven’in yeni filminde margaret qualley ve paul mescal başrollerde

deniz gamze ergüven’in yeni filminde margaret qualley ve paul mescal başrollerde


the end of getting lost


2015 yapımı ilk uzun metrajı Mustang ile Oscar adaylığı elde ederek Hollywood’a sağlam adımlar atan Deniz Gamze Ergüven’in kamera arkasına geçeceği yeni filmi belli oldu: The End of Getting Lost.

Genç bir çiftin arasındaki bir gerilim hikayesini anlatacak filmin başrollerini The Leftovers, Once Upon a Time in… Hollywood ve Maid gibi yapımlarla sinema dünyasının gözde genç yeteneklerinden birine dönüşen Margaret Qualley ve Normal People ile sağlam bir çıkış yakalayan Paul Mescal üstlenecek.

Yazar Robin Kirman’ın önümüzdeki günlerde yayımlanacak aynı isimli yeni romanından beyaz perdeye uyarlanacak The End of Getting Lost, 90’ların Avrupa’sında balayına çıkan çiçeği burnunda genç bir çifte odaklanacak. Gina ve Duncan çiftinin hikayesi, Gina’nın beklenmedik bir olay yaşaması ile beraber geçmiş ile içinde bulundukları zaman arasında gidip gelecek. Sevginin gücünün ve tehlikelerinin ortaya döküleceği hikayede tarifi zor gerçekler karşılarına çıkmaya devam ettikçe genç çiftimizin eski hayatları kendilerine tehdit olmaya başlayacak.

Romanın yazarı Kirman ayrıca filmin de senaryosunu kaleme alacak. Projenin yapımcılığını ise Dakota Johnson üstlenecek. Şu an prodüksiyon öncesi aşamada olan filmin çekimlerinin bu sene başlaması bekleniyor.