dj seinfeld, 2 nisan’da zorlu psm ile istanbul’da

dj seinfeld, 2 nisan’da zorlu psm ile istanbul’da


biletler passo'da


Arctic Monkeys, Placebo, alt-J, Warpaint, Chet Faker, Half Moon Run, Agnes Obel, shame & black midi, Metronomy, John Grant, Jay-Jay Johanson, No Clear Mind, Sleep Dealer, Alexandra Savior, Jungle ve Charlotte Cardin gibi konser duyurularıyla koca bir seneye yayılan festival gibi bir takvim oluşturan Zorlu PSM’den yine şık ötesi bir hamle geldi. DJ Seinfeld, 2 Nisan’da Zorlu PSM ile İstanbul’da!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zorlu PSM (@zorlu_psm)’in paylaştığı bir gönderi

Armand Jakobsson ya da bizim bildiğimiz ismiyle DJ Seinfeld, “lo-fi house nedir, nasıl yapılır?” sorularını ilk albümü Time Spent Away From U ile kendi sorup kendi yanıtlamasıyla ve elektronik müzik camiasına kendine has bir soluk getirmesiyle tanınıyor. Takvimler 2021’i vurduğunda vizyon plakçlık Ninja Tune’un renklerine bağladığı bir producer’a evrilen Jakobsson, son albümü Mirrors’ı da aynı senenin ortalarında yayınlamış ve yine kulaklarımızda yerini almıştı. Sónar İstanbul 2019’da ziyaret ettiği Zorlu PSM’de bu sefer hiç de yabancılık çekmeyeceğine inandığımız DJ Seinfeld, Mirrors’dan şarkıların da çalınacağı heyecanı yüksek sahne şovuyla bir kez daha İstanbullularla buluşmaya geliyor.

“Kimmiş bu DJ Seinfeld?” diyenler için hemen aşağı iki adet capcanlı video bıraktık. Passo’da satışları başlayan biletleri ise buraya iliştirdik.