euphoria’nın üçüncü sezonu 2024’te yayınlanacak

euphoria’nın üçüncü sezonu 2024’te yayınlanacak


maalesef bu doru


Gençlik dizilerinin güncel şahı Euphoria, bu sabah saatlerinde yayınlanan yeni bölümüyle ikinci sezon finalini yaptı. Henüz ikinci sezonu izlemediyseniz sindire sindire izlemenizi tavsiye ederiz çünkü Euphoria’nın üçüncü sezonu için uzun bir süre beklemek zorunda kalacağız.

2019’da yayınlanan ilk sezonuna kıyasla sene başında yayınlanmaya başlanan devam sezonuyla çok daha fazla ses getiren, büyük bir hayran kitlesine ulaşan hatta Twitter’ın resmi istatistiklerine göre 2020’li yılların güncel olarak en çok tweet’lenen dizisi konumuna ulaşan Euphoria, sezonun başlamasından kısa bir süre sonra HBO’dan üçüncü sezon onayını da kapmıştı. Bugün gelen bir haberse üçüncü sezonun 2024 yılında yayınlanacağını işaret ediyor.

Yakın zamanda İngiliz usulü yayın takvimine geçen ABD dizileri kervanına katılan Euphoria’nın üçüncü sezonunun neden bu kadar geç geleceğine dair herhangi bir açıklama olmasa da bizim bir iki tahminimiz var. Malumunuz, dizinin başrolü Zendaya şu sıralar Hollywood’un en gözde simalarından biri. Çekim takvimine bir adet Dune: Part Two, bir adet Luca Guadagnino imzalı Challengers, bir adet de (henüz kesinliği olmasa da) Francis Ford Coppola’nın rüya projesi Megalopolis’i sıkıştıran Zendaya önümüzdeki aylarda hayli yoğun olacak. Buna ek olarak dizinin yaratıcısı Sam Levinson, şu sıralar The Weeknd ile Lily-Rose Depp‘in başrollerini paylaşacağı yeni HBO dizisi The Idol ile meşgul olacak. Bu yoğun takvimlerin ceremesini ise şimdiden yeni bir Euphoria sezonu bekleyen sizler ve bizler çekeceğiz.

Ne diyelim. Geç olsun, güç olmasın.