fantastic beasts: the secrets of dumbledore’un yeni fragmanına alalım

fantastic beasts: the secrets of dumbledore’un yeni fragmanına alalım


mads mikkelsen de var


Harry Potter serisinin yerini tutmasa da yine de özlediğimiz Wizarding World atmosferini doya doya yaşatan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’dan bir fragman daha yayınlandı.

Eddie Redmayne’ın canlandırdığı Newt Scamender’ın maceralarını kaldığı yerden devam ettirecek yeni filmde Redmayne ile beraber serinin önceki filmlerinden Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller ve Alison Sudol gibi isimler de yer alıyor. Serinin ilk iki filminde Gellert Grindelwald’u canlandıran Johnny Depp ise malum sebeplerden dolayı üçüncü filmde yer almıyor. Grindelwald rolünde bu sefer Mads Mikkelsen’i izleyeceğiz. Mikkelsen, Grindelwald rolü için daha iyi bir seçim mi? Tartışılır. İyi bir seçim mi? Kesinlikle.

Daha önce Harry Potter filmlerinin de yönetmenliğini üstlenen ve Fantastic Beasts serisinin ilk iki filminde de kamera arkasına geçen David Yates, serinin üçüncü filminde de koltuğu kimselere bırakmıyor. Filmin senaryosu ise J.K. Rowling ile beraber Steve Kloves ikilisinden geliyor.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan’da sinemalarda. Filmin yeni fragmanıysa hemen aşağıda.