jared leto ve anne hathaway’li wecrashed’in yeni fragmanına düştük

jared leto ve anne hathaway’li wecrashed’in yeni fragmanına düştük


18 mart'ta apple tv+'ta


Wondery’nin WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork isimli podcast serisinden yola çıkılarak hazırlanan Jared Leto ve Anna Hathaway’li yeni Apple TV+ dizisi WeCrashed’den bir fragman daha yayınlandı.

İsralli iş insanı Adam Neumann’ın yaşanmış hikayesini ekranlara getirmeye hazırlanan WeCrashed, tek çalışanı olan bir firmayken 10 sene içinde 47 milyar dolar değerine ulaşan devasa bir şirkete dönüşen WeWork’ün yükseliş ve kısa sürede gerçekleşen çöküş hikayesiyle beraber bu hikayenin merkezinde yer alan romantik bir ilişkiyi izleyicilere aktaracak.

Sinema dünyasının eksantrik simalarından Jared Leto’yu 1994 yapımı My So-Called Life’ın ardından ilk defa televizyon dünyasıyla buluşturan dizide kendisini WeWork’ün kurucusu Adam Neumann rolünde izleyeceğiz. Anne Hathaway ise Rebekah Neumann rolünde karşımıza çıkacak. Başrolleri paylaşan bu ikiliye ek olarak dizinin oyuncu kadrosunda O-T Fagbenle, Robert Emmet Lunney ve Cricket Brown gibi isimler de yer alıyor.

Tansiyonu giderek yükselten yeni fragmanıyla ilgi ve alakamızı daha da kazanan WeCrashed, 18 Mart’ta ilk üç bölümüyle Apple TV+’ta yayınlanmaya başlayacak. Fragman için buyursunlar.