kelimelerle katil olmak

kelimelerle katil olmak


the girl from plainville’in fragmanına buyrun


Haziran 2017’de tartışmalı bir “mesajlaşma-intihar” vakasında erkek arkadaşını intihara teşvik etmekten suçlu bulunan Michelle Carter’ın gerçek hayat hikayesinden ilham alan The Girl From Plainville, Mart ayında Hulu’da yayınlanacak. Diziden bir adet fragman geldi.

ABD medyasında fazlasıyla yer eden Michelle Carter olayı, Jesse Barron’ın Esquire dergisi için yazdığı bir makaleye konu olmuştu. The Girl From Plainville de Barron’ın makalesinden yola çıkıyor. HBO’nun I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter isimli ödüllü belgeseline de konu olan makalenin dizi uyarlamasında Michelle Carter’ı bir diğer Hulu dizisi The Great’in yıldızı Elle Fanning canlandırıyor. Carter’ın erkek arkadaşı Conrad Roy III’ye ise Colton Ryan hayat veriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Chloë Sevigny, Norbert Leo Butz, Kai Lennox ve Cara Buono gibi isimleri de görmek mümkün.

Liz Hannah ve Patrick Macmanus ikilisinin yürütücülüğünü üstlendiği The Girl From Plainville, 29 Mart’ta Hulu’da olacak. Dizinin ilk fragmanı için aşağı alabiliriz.