måneskin, 23 temmuz’da küçükçiftlik park’ta!

måneskin, 23 temmuz’da küçükçiftlik park’ta!


ön grubumuz the ringo jets


Sadece birkaç sene içinde sokak müzisyenliğinden Eurovision birinciliğine ulaşarak son yıllarda tüm dünyada ses getiren İtalyan rock grubu Måneskin, 23 Temmuz’da Küçükçiftlik Park’a geliyor!

2017’de X Factor yarışmasını kazanmasıyla İtalyan rock sahnesinde yükselişe geçen Måneskin yine aynı sene yayınladığı, en hit kayıtlarından Beggin’i de içeren cover albümü Chosen ile Avrupa’da da ses getirdi. Chosen’ın ardından orijinal şarkılardan oluşan Il ballo della vita ve Teatro d’ira – Vol. I isimlerinde iki albüm yayınlayan grup son albümünün hit şarkısı Zitti e buoni ile bizim de heyecanla takip ettiğimiz Eurovision Şarkı Yarışması’nın son kazananı oldu. Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi ve Ethan Torchio’dan oluşan Måneskin, Beggin’, I Wanna Be Your Slave ve Zitti e buoni gibi hit şarkılarını bu sefer de canlı canlı İstanbul’da seslendirecek.

Charm Music organizasyonuyla düzenlenen etkinliğin açılışını ise yine Måneskin gibi rock’n’roll sound’u bol, enerji dolu bir isim yapacak. Hem yurt içi hem de yurt dışındaki başarılarıyla adından söz ettiren, rock’n’roll sound’unun ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden The Ringo Jets, 23 Temmuz akşamı Måneskin’in ön grubu olarak Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak.

Etkinliğin biletleri 2 Mart tarihinde Passo’da satışa çıkacak.