martin scorsese’nin leonardo dicaprio’lu yeni filmi kasım’da yayınlanacak

martin scorsese’nin leonardo dicaprio’lu yeni filmi kasım’da yayınlanacak


killers of the flower moon


Usta yönetmen Martin Scorsese’nin yeni yıldız kadrolu filmi Killers of the Flower Moon’un Kasım ayında yayınlanacağı açıklandı.

Forrest Gump ve The Curious Case of Benjamin Button filmlerinin uyarlama senaryolarına imza atmasıyla beraber son olarak Denis Villeneuve imzalı Dune’un senarist kadrosunda da adı geçen Eric Roth, yine uyarlama senaryosunu kaleme aldığı Killers of the Flower Moon ile ilgili IndieWire’a verdiği röportajda filmin yayın tarihi hakkında konuştu. Roth, kesin bir tarih vermese de filmin önümüzdeki Kasım ayında yayınlanacağını açıkladı.

Netflix’te yayınlanan The Irishman’in ardından Apple TV+ ile kariyerinde ikinci defa bir streaming platformuyla anlaşan Scorsese’nin yeni filmi The Irishman’de olduğu gibi yine yıldız kadrosuyla göz dolduruyor. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Jesse Plemons’ın başı çektiği film, 1920’li yıllarda geçen gerçek bir hikayeyi bizlerle buluşturacak. David Grann’in aynı isimli romanından uyarlanan Killers of the Flower Moon, Oklahoma eyaletinin petrol merkezi Osage’daki Amerikan yerli halkının gizemli cinayetlere kurban gitmesini ve cinayetlerin ardındaki korkunç gizemi çözmek için FBI’ın devreye girmesini anlatacak.

DiCaprio, De Niro ve Plemons üçlüsüyle beraber Killers of the Flower Moon’da Lily Gladstone, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Tatanka Means, Tattoo Cardinal, Jason Isbell ve Sturgill Simpson gibi oyuncular da karşımıza çıkacak. Post-prodüksiyon aşamasındaki filmin şu sıralar kurgusu üzerinde çalışılıyormuş. Yani filmden yakın zamanda aşağıdaki ilk görsele ek olarak yeni görseller veya bir fragman da görmemiz olası.