marvel’ın en yeni üyesiyle tanışın: russell crowe

marvel’ın en yeni üyesiyle tanışın: russell crowe


kraven the hunter geliyor


Hollywood’un neredeyse yarısını falan renklerine bağlayan Marvel filmlerine bir yeni büyük isim daha katıldı. Cem Yılmaz’ın kankası waka waka Russell Crowe, Sony’nin Spider-Verse’ünü daha da genişletecek Kraven the Hunter filminin oyuncu kadrosunda.

Marvel’ın en sevilen karakterlerinden Spider-Man’ın ve Spider-Man evreninde geçen karakterlerin yayın haklarını elinde bulunduran Sony, son yıllarda kendi Marvel sinematik evrenini oluşturma peşinde. Bu sinematik evrende Spider-Man’ın baş kötülerine odaklanan film projeleri bir bir gelmeye devam ediyor. Venom’dan iki film izledik, Morbius yolda. Sıradaysa Kraven the Hunter var.

Hislerinin ve güçlerinin gelişmesi için bir cadı doktor tarafından uygulanan tedavi sonrasında hem yaşlanması yavaşlayan hem de tamamen kontrolden çıkan bir avcıya dönüşen Kraven’ı Spider-Man çizgi romanlarından ve 90’lı yıllarda yayınlanan Spider-Man the Animated Series animasyonundan tanıyoruz. Kraven’ın hikayesini daha da derinlemesine anlatacak film projesinde Kraven the Hunter rolü Kick-Ass ve Avengers: Age of Ultron gibi yapımlarla süper kahramanların dünyasına aşina olan Aaron Taylor-Johnson’a emanet edilmişti. Filmde rol alacağı bugün açıklanan Russell Crowe’un rolü şimdilik belli olmasa da kendisinin Kraven’ın babasını canlandırması bekleniyor.

Art Marcum, Matt Holloway ve Richard Wenk üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı, J.C. Chandor’unsa yönetmenliğini üstlendiği Kraven the Hunter’ın prodüksiyonu şu sıralar devam ediyor. Film, 13 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek.