smallville, animasyon serisi olarak geri dönecek

smallville, animasyon serisi olarak geri dönecek


tom welling iş başında


CNBC-e kuşağıyla Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Smallville’in olası animasyon serisinden yeni haberler geldi.

Dizide 10 sezon boyunca Clark Kent aka Superman’i canlandıran Tom Welling, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda animasyon serisi üzerinde bizzat çalıştığını açıkladı. Welling, Smallville’in orijinal kadrosundaki isimlerin çoğunun animasyon serisine seslendirmen olarak eşlik etmelerini umuyormuş. Bu isimlerden Chloe Sullivan’ı canlandıran Allison Mack’in son yıllarda yaşadığı kriminal suçlardan dolayı kadroda yer alacak olması biraz zor bir ihtimal olsa da Welling, dizideki diğer önemli isimlerden Erica Durance’in, John Glover’ın ve Sam Jones III’in animasyon serisine destek vereceğine inanıyormuş.

Animasyon uyarlamasının önündeki bir diğer engel ise Smallville yaratıcılarının şu sıralar meşgul olması. Dizinin yazarlığını da üstlenen Alfred Gough ve Miles Millar ikilisi, Tim Burton’ın Netflix için hazırladığı Wednesday dizisiyle meşgul halde. Welling’e göre Gough ve Millar ikilisi Wednesday’i tamamlar tamamlamaz Smallville animasyonunun hikayesini yazmaya başlayacaklarmış.

Welling’in bu açıklamalarından anladığımız kadarıyla yakın bir zamanda görecek olmamız zor olsa da ilerleyen yıllarda Smallville’i animasyon haliyle tekrar izleyeceğiz.