stranger things’in dördüncü sezonu 27 mayıs’ta netflix’te

stranger things’in dördüncü sezonu 27 mayıs’ta netflix’te


iki kısımdan oluşacak


Netflix’in Netflix’ten ünlü olmaya aday yapımlarından Stranger Things’in uzun zamandır beklenen dördüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı. İki kısıma bölünecek yeni sezonun ilk kısmı 27 Mayıs’ta yayınlanacak.

2019’da üçüncü sezonuyla Netflix ekranlarını tekrar ziyaret eden Stranger Things’in yeni sezonu pandeminin etkisiyle diğer birçok yapım gibi ertelendikçe ertelenmişti. Çekimleri geçtiğimiz sene tamamlanan yeni sezonun ikiye bölüneceği bugün paylaşılan posterlerle duyuruldu. Dizinin yaratıcıları Duffer kardeşler tarafından yayınlanan bir açık mektupla yedi sene önce başlayan Stranger Things macerasının beşinci sezon ile son bulacağı da açıklandı.

Stranger Things’in dördüncü sezonunda Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi isimlere ek olarak Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha da oyuncu kadrosunda yer alacak. Dizinin 9 bölümlük dördüncü sezonunun ilk kısmı 27 Mayıs’ta, ikinci kısmı ise 1 Temmuz’da Netflix’te olacak.