taika waititi’li korsan dizisi 3 mart’ta hbo max’te

taika waititi’li korsan dizisi 3 mart’ta hbo max’te


our flag means death


Sinema ve televizyona yaptığı her işi ayıla bayıla izleten Taika Waiti’nin hem yapımcısı hem yönetmeni hem de başrolü olduğu komedi türündeki korsan dizisi Our Flag Means Death’ten bir fragman daha yayınlandı.

Sakallı bir Waititi ile karşımıza çıkacak Our Flag Means Death dizisi, The Gentleman Pirate aka Efendi Korsan olarak tanınan Stede Bonnet‘nin gerçek hayattaki maceralarından ilham alıyor. Dönemin burjuva sınıfından olan Bonnet’nin, aristokratlar arasındaki konforlu hayatından feragat edip açık denizlerde macera peşinde koşacağı dizide Waititi’yi efsane korsan Blackbeard aka Karasakal olarak göreceğiz.

What We Do in the Shadows ve Flight of the Conchords gibi dizilerde Waititi’yle beraber çalışan, aynı zamanda sanatçının yakın arkadaşı da olan Rhys Darby, dizide Stede Bonnet’yi canlandırarak Waititi’yle karşılıklı rol alıyor. Dizinin yaratıcısı David Jenkins, Waititi ve Bonnet ikilisinin setteki uyumları ve uyumsuzluklarının ne kadar eğlenceli olduğunu şu sözlerle aktarmış: “Yaşlı bir çift gibiler. Bir sahne istediğimiz gibi gitmediğinde biri diğerine söylenip duruyor. Ama tamamen yakın arkadaşların yapacağı şekilde oluyor bu. Sette birbirlerinden nasıl en iyi şekilde faydalanacaklarını da biliyorlar. Aralarında gerçek bir cömertlik ve sevimlilik var ve roller için başka isimleri tercih etsek bunları bulamazdık.”

Our Flag Means Death, 3 Mart tarihinde HBO Max’te yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni fragmanını aşağı bıraktık.