texas chainsaw massacre kalpleri zıplatmak için netflix’e geliyor

texas chainsaw massacre kalpleri zıplatmak için netflix’e geliyor


bir sen eksiktin leatherface


Scream’in, Halloween’in, Friday the 13th’in ve daha nice kült korku filmlerinin devam veya yeniden çevriminin geldiği şu günlerde Netflix hiç durur mu? Yapıştırmış cevabı: Texas Chainsaw Massacre, 18 Şubat’ta Netflix’te.

Leatherface’in neredeyse 50 yıllık inzivasının ardından Teksas şehrinde tekrar terör estireceği film, Toby Hooper’ın 1974 yapımı orijinal Texas Chainsaw Massacre’in ardından aynı hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak dokuzuncu film olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda David Blue Garcia oturuyor. Don’t Breathe’in ve 2013 yapımı Evil Dead yeniden çevriminin yazarları Fede Álvarez ve Rodo Sayagues’in oluşturduğu yeni Leatherface hikayesini ise Chris Thomas Devlin senaryolaştırıyor.

Teen-slasher türünün öncü filminin yeni nesil oyuncu kadrosunda Sarah Yalkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Moe Dunford, Neil Hudson, Jessica Allain, Olwen Fouéré, Jacob Latimore ve Alice Krige gibi isimler yer alıyor.

Çok umut vadetmese de çıtır çerezlik, kafa dağıtmalık bir vakit geçirmek isteyenler için güzel bir fırsat sunacağına inandığımız Texas Chainsaw Massacre, 18 Şubat’ta Netflix kataloğunda yerini alacak. Filmin fragmanına şöyle bir göz atmak isterseniz aşağı buyur edelim.