the sopranos’tan spin-off bekleyenlere üzücü bir haberimiz var

the sopranos’tan spin-off bekleyenlere üzücü bir haberimiz var


kalpler kırıldı


Televizyon dünyasının kült mertebesine ulaşmış HBO harikası The Sopranos, geçtiğimiz sene yayınlanan spin-off filmi The Many Saints of Newark’tan beri çeşitli dedikodularla ara sıra gündeme geliyor. HBO ve HBO Max başkanı Casey Bloys ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla bu dedikodulara noktayı koydu. The Sopranos’tan herhangi bir spin-off gelmeyecek.

Pazar günü yaklaşık 100 milyon kişinin naklen izlediği Super Bowl canlı yayınının reklam arasında bir reklam filmi gösterildi. The Sopranos yaratıcısı David Chase’in Chevrolet için hazırladığı bu reklam filmi dizinin ikonik jeneriğinden ilham alıyor. The Sopranos hayranlarının reklamı izledikten sonra kafalarında çeşitli sorular canlanmaya başladı tabii. The Hollywood Reporter’a röportaj veren Casey Bloys, konuyla ilgili şu sözleri söylemiş: “David’in The Sopranos dünyasını tekrar ziyaret etmekle ilgilendiğini düşünmüyorum ve ona hak veriyorum. Mükemmel bir dizi ve tekrar ziyaret edilmesine gerek yok. Malum Super Bowl reklam filminin bir çeşit öncü olup olmadığını soruyorsanız cevap vereyim: sanmıyorum.”

Bu açıklamalardan anladığımız kadarıyla The Sopranos‘tan herhangi bir spin-off projesi bekliyorsak daha çok bekleriz. E ne diyelim, güzel şeyleri bazen tadında bırakmak gerekiyor tabii.