uma thurman’dan kill bill 3’e dair umut kıran açıklamalar

uma thurman’dan kill bill 3’e dair umut kıran açıklamalar


yapma uma


Quentin Tarantino’nun kült ikilemesi Kill Bill, yaklaşık 20 sene önce birer yıl arayla vizyona girdiğinden beri üçüncü film dedikodularıyla sık sık gündeme geldi. Her sene en az bir kere andığımız malum devam filmi hakkında bu sefer de ikilemenin başrolü Uma Thurman konuştu. Thurman’ın açıklamaları maalesef hiç de iç açıcı değil.

SiriusXM radyosunda Jess Cagle’ın konuğu olan Thurman, katıldığı çoğu röportajda olduğu gibi yine Kill Bill Vol. 3’e dair sorularla karşılaştı. “Yıllar sonra devam filmi gelir mi?” minvalindeki bir soruya Thurman şu şekilde cevap verdi: “Bu konuya dair gerçekten söyleyecek bir şeyim yok. Senelerdir tartışılan bir konu. Filmin gerçekleşeceğine dair oturup ciddi bir şekilde konuştuğumuz zamanlar oldu fakat bu yıllar önceydi. Şimdilik ufukta bir devam filmi görünmüyor.”

Kill Bill Vol. 3, seneler içinde o kadar çok konuşuldu ki zamanında filmin konusuna dair bile birçok çıkarım yapıldı. Bu konulardan en çok gündeme geleni ise ikilemede The Bride’ın intikam aldığı karakterlerden Vernita Green’in kızı Nikki Bell’in The Bride’dan alacağı intikam üzerineydi. Hatta Nikki Bell rolü için şu sıralar sık sık karşımıza çıkan Zendaya ilk düşünülen isimlerden biri olmuştu. Fakat Thurman’ın bu açıklamalarından sonra biraz daha gerçekçi yaklaşacak olursak yakın zamanda Kill Bill için bir devam filmi zor gibi görünüyor.