andrew garfield ve daisy edgar-jones’lu dizinin yayın tarihi belli

andrew garfield ve daisy edgar-jones’lu dizinin yayın tarihi belli


under the banner of heaven


Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla bir süredir merak içinde beklediğimiz FX dizisi Under the Banner of Heaven’ın yayın tarihi açıklandı: 28 Nisan.

Normal People’ın yıldızı Daisy Edgar-Jones ile Andrew Garfield’ın başrollerini üstlendiği Under the Banner of Heaven, Jon Krakauer’ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Dizi korkunç bir cinayet vakasına atandıktan sonra inancı test edilen dindar bir dedektifin hikayesine odaklanacak ve Utah’ta yaşayan saygın bir ailenin Mormon inancına olan bağları ve devlete olan güvensizliği etrafında şekillenecek. Andrew Garfield dizide bahsi geçen dedektifi, Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden inançlı bir genç kadını canlandırıyor.

Milk filmiyle 2009 yılında En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülünü kazanan Dustin Lance Black’in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hell or High Water ile tanınan David Mackenzie ve Isabel Sandoval oturuyor. Dizide Garfield ve Edgar-Jones ikilisine Chloe Pirrie, Sam Worthington, Rory Culkin, Wyatt Russell, Denise Gough ve Christopher Heyerdahl gibi isimler de eşlik ediyor.

Under the Banner of Heaven’ın ilk bölümü için takvimlerde 28 Nisan tarihini işaretliyor ve dizinin fragmanını hemen aşağı iliştiriyoruz.