bob dylan’ın yeni kitabı için raflarınızda yer açın

bob dylan’ın yeni kitabı için raflarınızda yer açın


the philosophy of modern song


Hem müzik hem de edebiyat alanında yayınladığı işlerle günümüzün en saygıdeğer isimlerinden biri olan Bob Dylan, yeni kitabını duyurdu.

Edebiyat alanındaki son işi Chronicles: Volume One’ı 2004 yılında yayımlayan Dylan’ın 18 sene sonra yayımlanacak yeni kitabının adı The Philosophy of Modern Song. Yine müziği eksenine alacak kitapta Dylan’ın Stephen Foster, Elvis Costello, Hank Williams ve Nina Simone gibi müzisyenler için yazdığı 60’dan fazla şarkı hakkında deneme yazısı yer alacak.

Kitabın basımını üstlenen Simon & Schuster yayınevinin CEO’su Jonathan Karp, The Philosophy of Modern Song için şu sözleri söylemiş: “Bob Dylan’ın sürekli değişken bir yapıya sahip bu muazzam eseri zamanımızın en büyük sanatçılarından birinin şarkıları için uluslararası bir methiye niteliğinde. The Philosophy of Modern Song, sadece Dylan’ın yazabileceği bir eser.”

Nobel ödüllü Dylan’ın edebiyat alanındaki yeni eseri The Philosophy of Modern Song, 8 Kasım tarihinde yayımlanacak. Raflarımızı süsleyecek kitabın kapak görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.