bradley cooper’ın sıradaki filmine yeni takviye

bradley cooper’ın sıradaki filmine yeni takviye


maestro


Aday olduğu sekiz Oscar ödülünden birini kopararak 2018’in flaş yapımlarından olan A Star is Born ile ilk yönetmenlik deneyiminin altından başarıyla kalkan Bradley Cooper, ikinci yönetmenliği Maestro için çalışmalara tam gaz devam ediyor.

Cooper’ın yine yazıp yöneteceği ve başrolünde olacağı Maestro isimli film, 25 yaşında New York Flarmoni Orkestrası’nın başına geçen ve West Side Story, On the Waterfront filmlerinin müziklerine imza atan ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın yaşam öyküsüne ve özel hayatına odaklanacak. Cooper ile beraber Carey Mulligan ve Jeremy Strong’un da yer alacağını daha önceden öğrendiğimiz filmin kadrosuna Doom Patrol ve Magic Mike gibi yapımların yıldızı Matt Bomer da katıldı.

Carey Mulligan, filmde Bernstein’ın eşi Felicia Montealegre rolünde karşımıza çıkarken Succession’ın sevilen simalarından Jeremy Strong dönemin sanat eleştirmeni ve bestecilerinden olmasının yanı sıra Bernstein biyografisi The Private World of Leonard Bernstein’ın da yazarı John Gruen’a hayat verecek. Bomer ise o dönemler eşcinsel olduğunu gizli tutan Bernstein’ın gizli aşk yaşadığı bir klarnet ustasını canlandıracak.

Netflix’te yayınlanacak Maestro’nun çekimlerine Mayıs ayında başlanması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz.