christina ricci, tim burton’ın wednesday dizisinin kadrosunda

christina ricci, tim burton’ın wednesday dizisinin kadrosunda


ama wednesday olarak değil


Gotik karakterleriyle, fantastik dünyasıyla ve bir o kadar komik olaylar örgüsüyle beyaz perdenin kültleri arasına giren The Addams Family’nin spin-off’u için çalışmaların devam ettiğinden bir süredir haberdarız. Bugün gelen güzel bir haber ise Tim Burton’ın Netflix için hazırladığı Wednesday isimli diziye biraz daha yükselmemizi yetti. Addams ailesinin Wednesday Addams’ına hayat veren Christina Ricci de dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Baştan belirtmekte fayda var; Ricci, dizide ikonik rolüne geri dönmeyecek. Wednesday’i Hollywood’un yükselen yıldızlarından Jenna Ortega’nın canlandıracağı daha önceden gelen bilgiler arasında. Ricci ise dizide tamamen farklı bir karaktere hayat verecek. Bu karaktere dair şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat bildiğimiz şey şu ki, kendisi Addams ailesinden birini canlandırmayacak.

Dizide Ricci ve Ortega ikilisine ek olarak Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Isaac Ordonez, Victor Dorobantu, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross ve Johnna Dias Watson gibi isimler yer alacak.

Wednesday’in ilk sezonunda izleyeceğimiz sekiz bölümünün tamamında Tim Burton kamera arkasına geçecek. Senaryoyu ve yaratıcılığı ise Smallville’in yaratıcıları Alfred Gough ile Miles Millar üstleniyor. Bu üç isim ayrıca dizinin yapımcısı da olacak. Şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında olan Wednesday’i sene içerisinde Netflix’te izleyeceğiz.