deadpool 3’nin yönetmeni belli oldu

deadpool 3’nin yönetmeni belli oldu


gel bakalım shawn levy


Süper kahraman dünyasının mizahşör adamı Deadpool’un devam filmi için gözümüz yollarda kalmaya devam ederken üçüncü Deadpool filminden sıcak bir haber geldi.

2018 yılında ikinci filmini izlediğimiz serinin devamı için çalışmalar takip eden yıllarda biraz sekteye uğrasa da Deadpool 3’nin yolda olduğu bizzat Marvel tarafından açıklanmıştı. Çokça beğenilen serinin ilk filmini Tim Miller, ikinci filmini ise John Wick serisi ve Atomic Blonde gibi aksiyon filmleriyle tanıdığımız David Leitch yönetmişti. Deadpool’u merceğine alacak yeni isim de yine aksiyon filmleriyle dolu bir CV’ye sahip. Serinin üçüncü filmi için Night at the Museum, Date Night ve Real Steal gibi filmlerin yönetmeni Shawn Levy kamera arkasına geçecek. Yakın zamanda Free Guy ve The Adam Project isimlerinde iki ayrı filmde Ryan Reynolds ile çalışma fırsatı bulan Levy, Deadpool 3’nin altından kalkabilecek mi, merak etmiyor değiliz açıkçası.

Şimdilik prodüksiyon öncesi aşamada olan Deadpool 3 için bilgilerimiz sınırlı. Filmin konusu henüz belirsiz olsa da X-Men süper kahramanlarına önceki iki filme göre daha fazla yer verileceği gelen bilgiler arasında. Bekleyişteyiz.