ethan hawke, before serisinin dördüncü filmi için fikirlerini paylaştı

ethan hawke, before serisinin dördüncü filmi için fikirlerini paylaştı


before covid?


Romantizmi yalın ama bir o kadar da gerçekçi ve içten anlatıyla birleştirerek sinema tarihinin unutulmaz serileri arasına giren Before üçlemesinin olası bir dördüncü filmi için her sene yeni dedikodular gündeme geliyor. Bu senenin ilk Before dedikodusu ise filmin başrollerinden Ethan Hawke tarafından geldi.

1995 yılında Before Sunrise ile başlayan seri, 2004 yılında Before Sunset ile devam etmiş ve 2013 yılında Before Midnight ile macerasını noktalamıştı. Ethan Hawke ise geçtiğimiz senelerde yaptığı açıklamalarla Before serisini devam ettirmekte hala ısrarcı görünüyor. GQ Magazine’e röportaj veren oyuncu serinin olası devam filmiyle ilgili fikirlerini şu sözlerle paylaştı: “En akla uygun fikirler için sürekli olarak hayal kurmaya devam ediyoruz. İlk üç filmin bu kadar doğal olmasının sebebi üçümüzün de içten içe aynı filmi yapmak istemeseydi aslında. Fakat hiçbir zaman aynı fikirde olmadık. Yeni fikirler aklımıza gelip gidiyor. Jesse ve Céline karantinada olsalar mesela? Ya da ikisinden birinin başına kötü bir şey gelse? Böyle fikirler sürekli aklımızda. Bu karakterlerle gurur duyuyoruz. Dürüst olmak gerekirse onlar üzerinde çok çalıştık ve kötü bir şey ortaya koymak istemeyiz.”

Geçtiğimiz sene filmin diğer başrolü Julie Delpy, sinema endüstrisinden yorulduğu için dördüncü bir Before filmini es geçmek istediğini açıklamıştı. Delpy hala aynı fikirde midir bilemiyoruz ama gördüğümüz kadarıyla Hawke olası film için hala ısrarcı. Belli mi olur, belki Julie Delpy ve Richard Linklater da ikna olursa önümüzdeki yıllarda yeni bir Before filmi görürüz? Zaman gösterecek.