father john misty’nin kedi temalı şarkısına maalesef kedisiz video geldi

father john misty’nin kedi temalı şarkısına maalesef kedisiz video geldi


goodbye mr. blue


Geçtiğimiz hafta dinlediğimiz yeni Father John Misty şarkısı Goodbye Mr. Blue’dan bir müzik videosu yayınlandı.

Mr. Blue isimli bir Ankara kedisinin hayatını kaybetmesini ve bu kaybın ardından noktalanan bir ilişkiyi anlatan şarkının videosu en az kendisi kadar yürek burkuyor. Videonun başında alışkanlıkla bir kedi maması satın alan karakterimiz, Mr. Blue’nun artık hayatta olmadığının farkına varınca kalplerimiz tekrar kırılıyor.

Goodbye Mr. Blue’yu da içerecek yeni Papa John albümünden bahsedecek olursak… Chloë and the Next 20th Century isimli albümde daha önce yayınlanan Q4 ve Funny Girl isimli tekliler de dahil toplamda 11 şarkı yer alıyor. Albümün sınırlı sayıda satışa sunulacak deluxe versiyonunda bir adet 7 inçlik plak da yer alacak. Çift taraflı bu plağın ön yüzünde Lana Del Rey’in, arka yüzünde ise sinema dünyasında olduğu kadar müzik dünyasında da usta sayılan David Lynch’in Jack Cruz adıyla cover’ladığı birer şarkıyı dinleme fırsatına erişeceğiz.

Chloë and the Next 20th Century, 8 Nisan’da bizlerle olacak. Goodbye Mr. Blue’nun çekimleri Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da tamamlanan Noel Paul imzalı videosunu izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.

Chloë and the Next 20th Century:

01 Chloë
02 Goodbye Mr. Blue
03 Kiss Me (I Loved You)
04 (Everything But) Her Love
05 Buddy’s Rendezvous
06 Q4
07 Olvidado (Otro Momento)
08 Funny Girl
09 Only a Fool
10 We Could Be Strangers
11 The Next 20th Century