glow ekibinin nicole kidman’lı feminist antoloji serisi roar’da bizi neler bekliyor?

glow ekibinin nicole kidman’lı feminist antoloji serisi roar’da bizi neler bekliyor?


15 nisan'da


Hazırlık aşaması 2018’de başlayan Roar isimli Apple TV+ dizisinden nihayet yeni bir haberimiz var. 15 Nisan’da yayın hayatına başlayacak Roar’dan ilk fragman geldi.

P.S. I Love You ve Love, Rosie gibi beyaz perdeye aktarılan işleriyle tanıdığımız yazar Cecelia Ahern’ün kısa öykülerinden ilham alınarak hayata geçirilen dizinin arkasında Netflix’in sevilen yapımlarından biri olan ve iptaliyle hayranlarını üzen GLOW’un yaratıcıları Liz Flahive ve Carly Mensch var. Hayatlarında karşılaştıkları zorlukları aşmak için çaba sarf eden kadınların bu sorunlarla başa çıkma yöntemlerini onların ağzından dinleyeceğimiz yapım, her bölümünde farklı bir ana karakter ve farklı bir hikayeyle feminizme çeşitli bakış açılarından ışık tutuyor.

Sekiz bölümlük dizinin oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor desek yeridir. Dizide Nicole Kidman ile beraber Cynthia ErivoMerritt Weaver, Issa Rae, Alison Brie, Betty GilpinMeera SyalFivel Stewart ve Kara Hayward gibi isimler rol alıyor. Bu isimlere ek olarak yan rollerde Nick Kroll, Judy Davis, Alfred Molina, Daniel Dae Kim, Jake Johnson, Hugh Dancy, Bernard White, Justin Kirk ve Jillian Bell gibi oyuncuları da izleyeceğiz.

Roar, 15 Nisan’da Apple TV+’ta yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanı için aşağı alabiliriz.