halo’nun dizi uyarlaması buram buram aksiyon kokuyor

halo’nun dizi uyarlaması buram buram aksiyon kokuyor


24 mart’ta paramount+’tayız


Çiçeği burnunda streaming platformu Paramount+’ın merakla beklediğimiz orijinal yapımlarından Halo’dan bir fragman daha yayınlandı. 24 Mart’ta izleme fırsatı bulacağımız diziye biz şimdiden yükseldik açıkçası.

Steven Spielberg ve Peter Jackson gibi usta isimlerin de dahil olduğu bir beyaz perde filmi olarak düşünülse de zaman içinde yılan hikayesine dönen Halo projesine geçtiğimiz senelerde Paramount+ sahip çıkmıştı. Platformun ilk büyük bütçeli yapımı olacak dizinin daha önce yayınlanan fragmanlarında hem aksiyonun hem de kalitenin tadını ucundan almıştık. Yeni fragmanın da öncekilerden pek de aşağı kalır yanı yok.

American Gods, Orange Is The New Black ve Defending Jacob gibi yapımlarda rol alan Pablo Schrieber’ın Master Chief rolünde karşımıza çıkacağı Halo’nun uyarlamasında Natascha McElhone, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Yerin Ha ve Bentley Kalu gibi isimler yer alacak. Steven Kane’in senaryosunu yazdığı ve Kyle Killen ile yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen kadrosunda ise Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M. J. Bassett, Roel Reiné ve Jet Wilkinson bulunuyor.

Halo için 24 Mart’ı sabırsızca bekliyor, yeni fragmanı huzurlarınıza bırakıyoruz.