harry styles ve emma corrin’li my policeman sonbaharda vizyona girecek

harry styles ve emma corrin’li my policeman sonbaharda vizyona girecek


gel bakalım amirim


Son günlerde müstakbel yeni albümü Harry’s House ile adını andığımız Harry Styles’ın sinema kariyerini de unutmuş değiliz. Styles’ın Dunkirk ile başlayan beyaz perde macerası geçtiğimiz sene küçük bir rol ile dahil olduğu Eternals’ın ardından Don’t Worry Darling, My Policeman ve Faster, Cheaper, Better gibi filmlerle kaldığı yerden devam ediyor. Olivia Wilde imzalı Don’t Worry Darling, 23 Eylül’de vizyonun yolunu tutacak. Styles’ın Emma Corrin ile başrolleri paylaşacağı My Policeman’in de sonbaharda gösterime gireceği bugün duyuruldu.

Amazon yapımcılığında hayata geçirilen My Policeman, Bethan Roberts’ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. 1950’lerin İngiltere’sinde geçen kitapta Marion isimli genç bir kadın, kendisini bir polis memuru olan Tom’a aşık olmuş bir şekilde bulur. Tom’un da Patrick isimli bir küratöre aşık olmasıyla genişleyen aşk üçgeninde, o dönem açık olarak eşcinsel ilişki yaşamanın yasak olması yüzünden Marion ile evlenen Tom’un iki ilişki arasındaki inişli çıkışlı duygusal yolculuğuna ortak olacağız.

Tom karakterini Styles’ın canlandıracağı filmde Marion rolünü The Crown’daki Lady Diana rolüyle hayatımıza çok güzel bir giriş yapan Emma Corrin canlandıracak. Michael Grandage tarafından yönetilecek filmin senaryosunu Ron Nyswaner kaleme alırken prodüksiyonunu ise Greg Berlanti, Robbie Rodgers ve Sara Schechter’dan oluşan bir ekip üstleniyor.

Hadi bakalım polis adam. Seni bekliyoruz.