jared leto’dan üçüncü tron filmine dair güncellemeler

jared leto’dan üçüncü tron filmine dair güncellemeler


leto’dan al haberi


Döneminde çığır açan efektleri, görsel şöleni, Daft Punk imzalı müzikleri ve kendi evrenine özel yarattığı sembolleri ile bilim kurgu türünün kültleri arasına adını altın harflerle yazdıran Tron serisinin çalışmaları devam eden üçüncü filminden yeni haberler var.

Şu sıralar Spider-Man spin-off’u Morbius ile adı anılan Jared Leto, bahsi geçen filme dair verdiği bir röportajda başrolünde yer alacağı Tron 3’den de az biraz bahsetmeden geçmedi. Serinin yeni filminde Ares isimli yepyeni bir karakteri canlandıracağı konuşulan Leto, filmin başrolü olmasının yanı sıra Disney iş birliğiyle yapımcılığı da üstlenecek. Leto, “Tron 3’de işler nasıl?” sorusunun cevabını şu sözlerle vermiş: “Tron serisinin büyük bir hayranıyım. Disney’deki ortaklarımızla yeni film için sıkı çalışmalar halindeyiz. Harika bir kreatif ekibe sahibiz. Filmin nihai haline her geçen gün daha, biraz daha fazla yaklaşıyoruz. Belli mi olur, belki tahmin ettiğimizden de yakın bir zamanda yeni bir şeyler ortaya çıkar?”

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünerek Leto’nun bu açık kapı bırakan sözlerinden yola çıkarak filme dair daha fazla gelişmelerin yakın zamanda yolda olduğunu söyleyebiliriz.

Mary Magdalene ve Lion yönetmeni Garth Davis’in kamera arkasına geçeceği yeni Tron filminin oyuncu kadrosuna dair Leto dışında şimdilik herhangi bir detay yok. Yeni Christopher Nolan filmi Oppenheimer’da başrolü kapan Cillian Murphy’nin de filmde rol alacağı şimdilik dedikodudan ibaret olsa da kulağımıza gelen bilgiler arasında. Filme dair bizi umutsuzluğa düşüren tek detay ise soundtrack tarafında. Tron: Legacy’nin o efsane müziklerine imza atan Daft Punk’ın yeni filmin müziklerini hazırlaması imkansız gibi görünüyor çünkü malumunuz; Daft Punk geçtiğimiz sene dağıldı…

Tron 3’ye dair bekleyişimiz devam ediyor. Bakalım filmden yakın zamanda ne gibi sürprizler gelecek.