keanu reeves de batman oldu

keanu reeves de batman oldu


ama sesiyle


Senenin merakla beklenen yapımlarından Robert Pattinson’lı The Batman, geçtiğimiz Cuma günü nihayet gösterime girdi. Şahsen biz filmi ayrı, Pattinson’ı Batman rolünde ayrı beğendik. Fakat Robert Pattinson’lı The Batman şimdilik bir köşede dursun, bugün Keanu Reeves’in Batman rolünde yer aldığı farklı bir yapımdan bahsedeceğiz.

Farklı bir süper kahraman filmi olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanan DC League of Super-Pets isimli animasyon, adından da anlaşılacağı gibi DC süper kahramanlarından ziyade bu kahramanların patili dostlarının maceralarına odaklanıyor. Filmde Superman, Batman, Lex Luther ve Wonder Woman gibi birçok DC karakteri evcil hayvanlarıyla karşımıza çıkıyor. Keanu Reeves’in Batman’e ses verdiği yapımın seslendirme kadrosunda Dwayne Johnson, Kevin Hart, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, John Krasinski, Ben Schwartz ve Jameela Jamil gibi isimler bulunuyor.

Fragmana şöyle bir baktığımızda canımız ciğerimiz Keanu’nun sesini Batman’e yakıştırdık açıkçası. Kendisini bir gün kanlı canlı Batman olarak görürüz belki, belli mi olur?