kristen stewart’ın sıradaki filminden detaylar

kristen stewart’ın sıradaki filminden detaylar


rose glass ile çalışacak


Pablo Larraín imzalı Spencer’daki Prenses Diana rolüyle ilk Oscar adaylığını elde eden Kristen Stewart, geçtiğimiz günlerde Spencer’ın özel bir gösteriminin ardından filmle alakalı bir röportaj verdi. Fakat Spencer şimdilik bir kenarda dursun çünkü Stewart bahsi geçen röportajda sıradaki film projesinden ilk tüyoları paylaştı.

Stewart’ın bahsettiğine göre kendisi yakında Rose Glass ile çalışacak. 2019 çıkışlı ilk uzun metrajı Saint Maud ile sinema dünyasından övgüler toplayan Glass, Stewart’ın da radarına takılmıştı. Kendisi aynı sene verdiği bir röportajda 2019’da izlediği en iyi filmin Saint Maud olduğundan bahsetmişti. Geçtiğimiz gün verdiği röportajda ise Glass’ı “eşsiz bir hayal gücüne sahip” sözleriyle övmeden geçemedi.

Bu ikiliyi buluşturacak filmin detayları şimdilik bilinmiyor. Fakat çeşitli sinema sayfalarından yakın zamanda gelen dedikodulara göre Rose Glass, şu sıralar Love Lies Bleeding isimli bir film projesi üzerinde çalışıyor. Filmin hayatının ve davranışlarının steroid kullanımı sonucunda başkalaştığını fark eden vücut geliştirme şampiyonu bir kadın etrafında şekilleneceği ve ego, arzu ve Amerikan rüyası temaları üzerinde duracağı gelen bilgiler arasında. Tabii Stewart’ın yer alacağı proje bahsi geçen bu film mi olacak, şimdilik bilinmiyor.